Selecteer een pagina

karakter ontwerp

Van knuffelbaar berenpak tot herkenbaar promo kostuum, wij maken
van jouw idee het perfecte ontwerp.

Stap 1

Het begint allemaal met het idee van een karakter. Van een dier tot wandelende batterij: wij hebben de ervaring om jullie idee om te toveren tot levende illustratie. Heb je nog niet een specifiek karakter in gedachten? Dan denken we graag creatief met je mee.

Stap 2

Hebben we alle wensen geinventariseerd dan beginnen we met de eerste schetsen of illustratie zodat je al een goed beeld krijgt hoe het eruit komt te zien. We luisteren naar je feedback die we vervolgens verder zullen uitwerken. 

Stap 3

Is het model akkoord dan gaan we de mascotte gedetailleerd uitwerken en samen met het toevoegen van de kleuren komt de mascotte echt tot leven. Twijfel je nog over bepaalde kleuren, dan bieden we meerdere opties zodat je na volledige tevredenheid kan kiezen.

Stap 4

Als de mascotte is uitgewerkt en de kleuren zijn bepaald wordt de mascotte uitgwerkt  in voor-, achter-, en zijaanzicht.  Dit geeft een duidelijk beeld van de mascotte. Ook de posities van eventuele logo’s worden verwerkt in deze illustratie.

We gaan voor 100% tevredenheid. 

 

goed om te weten

  • Het laten maken van een illustratie kost €250. Schaft u de mascotte aan, dan vervallen die illustratiekosten.
  • Het karakter wordt jullie eigendom evenals de open bestanden.
  • Aanvullend kan de mascotte in meerdere posities worden getekend.
  • Ook kleurplaten, kaarten en complete stripboeken met jouw ontwerp in de hoofdrol kunnen we verzorgen. Alles is mogelijk.

meer voorbeelden van ontwerpen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  • heb je een voorbeeld van het gewenste ontwerp van je mascotte? Gebruik dan dit veld om de bestanden te uploaden. Je kunt maximaal 4 bestanden met een totale grootte van 20 MB uploaden.
    Sleep je bestanden hier of
    Geaccepteerde bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.