Selecteer een pagina

Je eigen unieke mascotte

Welkom bij Mascottepakken.com, dé specialist in het ontwerpen en maken van unieke mascottes voor jouw bedrijf of vereniging! Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk een mascotte kan zijn voor het creëren van een unieke beleving en het versterken van jouw merkidentiteit.

Onze mascottes worden volledig op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij de wensen en behoeften van jouw bedrijf. Of het nu gaat om een grappige dierenmascotte, een kleurrijke fantasiefiguur of een productmascotte, wij zorgen ervoor dat jouw mascotte tot in de kleinste details wordt uitgewerkt.

 

Samen maken we jouw droom mascotte

Bij Mascottepakken.com hechten we veel waarde aan persoonlijk contact en een goede samenwerking. We nemen de tijd om jouw wensen en ideeën te bespreken en maken vervolgens een passend ontwerpvoorstel. Tijdens het productieproces houden we je regelmatig op de hoogte van de vorderingen en is er altijd ruimte voor feedback.

Stap 1 - Bespreken van de wensen

Onze experts bespreken graag alle details van jouw ideale mascotte. We willen graag weten waarvoor de mascotte gebruikt zal worden en wat je ermee wilt bereiken. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we jouw wensen feilloos kunnen vertalen naar een uniek en op maat gemaakt product.

l

Stap 2 - illustratie

We gaan aan de slag met de ideeën die we hebben besproken. Onze getalenteerde illustratoren zorgen ervoor dat jouw mascotte tot leven komt op papier. We houden rekening met elk detail en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat.

Stap 3 - Stofsamples

Bij ons vinden we het belangrijk dat jouw mascotte niet alleen een fantastisch uiterlijk heeft, maar ook comfortabel zit en lang meegaat. Daarom werken we uitsluitend met de beste stoffen en materialen. We sturen je graag enkele stofsamples, zodat je de kwaliteit zelf kunt ervaren. Zo ben je verzekerd van een mascotte waar je jarenlang plezier van hebt.

Stap 4 - 3D ontwerp

Met ons geavanceerde softwareprogramma kunnen we het ontwerp tot in de kleinste details uitwerken. Hierbij houden we rekening met de gewenste maatvoering en de verhouding tussen de drager en het pak. We voegen zelfs een silhouet van een persoon toe om de verhouding nog beter in beeld te brengen. Zo weet je precies hoe jouw mascotte eruit zal zien en kun je eventuele aanpassingen doorgeven voordat we verder gaan met de productie.

Stap 5 - foto update

We houden je voortdurend op de hoogte van de voortgang van jouw mascotte. We sturen regelmatig foto-updates, zodat je precies kunt zien hoe jouw mascotte eruit komt te zien. En natuurlijk is er altijd ruimte voor feedback en aanpassingen. We gaan net zo lang door totdat jij 100% tevreden bent.

R

Stap 6 - Kwaliteitscontrole & afleveren

Het moment waarop alles samenkomt! We leveren jouw unieke mascotte af op de afgesproken datum en locatie. Voordat we het mascottepak bij je afleveren, vindt er bij onze locatie in Zwolle nog een kwaliteitscontrole plaats. Hierbij checken we nogmaals alle details en zorgen we ervoor dat jouw mascotte er piekfijn uitziet. Jouw mascotte is nu klaar om de show te stelen en jouw bedrijf te vertegenwoordigen.

Onze zekerheden

Betrokkenheid bij het gehele proces van ontwerp tot eindresultaat.

Eigen atelier in Nederland voor onderhoud en reparatie.

Kostuummakers sinds 1947,
klantbeoordeling van 9.2 met 100% aanbeveling.

4 jaar garantie op al onze maatwerk mascottes.

Eengreep uit onze tevreden klanten

Onze opdrachtgevers bestaan uit sportverenigingen, recreatieparken, reclame/marketing bureau’s, gemeentes en goede doelen.

 

ontwerp jouw unieke mascotte

Bij ons is elke aanvraag uniek en dat begrijpen we maar al te goed. Daarom bieden we verschillende opties aan om jouw unieke mascotte te laten maken, die passen bij zowel jouw wensen als jouw budget.

Optie 1 - Roze

Kies uit een van onze 350 standaard karakters en personaliseer deze geheel naar jouw wens in kleur, kleding en stijl. Door gebruik te maken van bestaande patronen bieden we deze mascottes tegen een voordelige prijs aan, zonder in te leveren op kwaliteit. Dit is de beste prijs voor een mascotte.

Optie 2 - Blauw

Ga voor een speciaal ontwerp dat tot in de kleinste details is uitgewerkt. We besteden aandacht aan alle aspecten en gebruiken alleen stoffen van topkwaliteit. Hierdoor creëren we een mascotte met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding en die zorgt voor maximaal draagcomfort.

 

Optie 3 - Geel

Kies voor de ultieme maatwerk mascotte van pretparkkwaliteit! We vertalen jouw ontwerp naar een mascotte die tot in de kleinste details is uitgewerkt. We gebruiken lichtgewicht materialen van de hoogste kwaliteit om maximaal comfort aan de drager te bieden. Dit resulteert in een unieke mascotte die geschikt is voor intensief gebruik.

 

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Bekijk dan ons portfolio voor een overzicht van de eerder gemaakte mascottes en neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Bij Mascottepakken.com streven we altijd naar 100% tevredenheid en een mooie mascotte als eindresultaat.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan:

 • heb je een voorbeeld van het gewenste ontwerp van je mascotte? Gebruik dan dit veld om de bestanden te uploaden. Je kunt maximaal 4 bestanden met een totale grootte van 20 MB uploaden.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  WeCreativez WhatsApp Support
  Hi! Wij staan klaar om je te helpen. Stel hier al je vragen.
  ? Hoe kunnen we je helpen?