Selecteer een pagina

Je eigen unieke mascotte

Zorgt voor een onvergetelijke herinnering bij de bezoeker.  Een mascotte geeft een vereniging, bedrijf of product een eigen gezicht wat zorgt voor herkenbaarheid. Het is daarom van belang dat we samen bouwen aan een en dat het aansluit bij jullie doelgroep en huisstijl. Stap voor stap doorlopen we het proces met een perfecte mascotte als eindresultaat. 

Samen maken we jouw droom mascotte

Stap 1 - De wensen

In een persoonlijk gesprek nemen we alle wensen door. hebben jullie al een illustratie dan bespreken we de belangrijke kenmerken van jullie karakter. Is er nog geen illustratie dan nemen we alles door zodat onze tekenaar voor jullie aan de slag kan gaan. 

l

Stap 2 - illustratie

Onze tekenaars staan te poppelen om aan de slag te gaan om een uniek ontwerp voor jullie te maken. Bestel je een maatwerk mascotte bij ons dan is het ontwerp gratis.  

Stap 3 - Stofsamples

Uitstraling is 1 maar de juiste stoffen zijn net zo belangrijk. Natuurlijk voor de uitstraling maar ook voor de levensduur. We maken gebruik van de beste materialen en delen deze vooraf met jullie. 

Stap 4 - 3D ontwerp

In een illustratie geeft het beeld van jullie karakter weer maar voor een mascotte moet het ook draagbaar zijn, tenslotte moet er ook een mens in. Om het draagbaar te maken moeten er soms aanpassingen worden gedaan, deze geven we weer in een uniek 3D ontwerp. Het 3D ontwerp samen met de stoffen geven 95% het eindresultaat weer. 

Stap 5 - foto update

Tijdens de productie houden we jullie op de hoogte met foto update’s Zo blijven jullie betrokken bij het proces en kan er worden bijgestuurd waar nodig. Is het pak klaar, voordat het de productie verlaat ontvangen jullie een foto van het eindresultaat. 

Onze zekerheden

Betrokkenheid bij het gehele proces van ontwerp tot eindresultaat.

Eigen atelier in Nederland voor onderhoud en reparatie.

Kostuummakers sinds 1947,
klantbeoordeling van 9.2 met 100% aanbeveling.

4 jaar garantie op al onze maatwerk mascottes.

Eengreep uit onze tevreden klanten

Onze opdrachtgevers bestaan uit sportverenigingen, recreatieparken, reclame/marketing bureau’s, gemeentes en goede doelen.

 

Van ontwerp naar unieke mascotte

Elke aanvraag is uniek en de inzet voor een mascotte is voor iedereen anders. Wij bieden daarom verschillende opties om je unieke mascotte te laten maken. Passend bij jouw wens en budget.

Optie 1 - Geel

De ultieme maatwerkmascotte: geschikt voor intensief gebruik. Een ontwerp dat we vertalen tot in de kleinste details. Lichtgewicht materialen van hoge kwaliteit bieden comfort aan de drager. Kortom, een unieke mascotte van pretparkkwaliteit!

 

Optie 2 - Blauw

Ga voor een speciaal ontwerp! Er is aandacht voor alle details en zorg voor de juiste stofkeuze van topkwaliteit. Alle details worden verwerkt en er is voldoende aandacht voor het draagcomfort. De beste prijs-/kwaliteitverhouding.

 

Optie 3 - Roze

Kies een van de 350 standaard karakters die we geheel kunnen aanpassen in kleur, kleding en stijl. Doordat we gebruikmaken van een bestaand patroon is de mascotte voordelig in aanschaf zonder consessies te doen in kwaliteit. Dit is de beste prijs mascotte.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? 

 • heb je een voorbeeld van het gewenste ontwerp van je mascotte? Gebruik dan dit veld om de bestanden te uploaden. Je kunt maximaal 4 bestanden met een totale grootte van 20 MB uploaden.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  WeCreativez WhatsApp Support
  Hi! Wij staan klaar om je te helpen. Stel hier al je vragen.
  ? Hoe kunnen we je helpen?