Selecteer een pagina

Portfolio

Laat u inspireren door ons portfolio van eerder gemaakte maatwerk mascottes! Bij Mascottepakken.com hebben we al honderden tevreden klanten geholpen bij het creëren van unieke en opvallende mascottes voor bedrijven, sportteams, scholen en meer. Als ervaren maker van mascottepakken hebben we gewerkt voor bekende merken zoals Hema, Kraft-Heinz, RCN Parken, PEC Zwolle, FC Twente en McDonalds. Ons portfolio biedt een indrukwekkende collectie van eerder gemaakte mascottepakken, variërend van standaard ontwerpen tot op maat gemaakte creaties van pretparkkwaliteit. Bekijk onze portfolio en ontdek de mogelijkheden voor uw eigen maatwerk mascotte. Laat ons uw ideeën tot leven brengen en maak uw evenement of bedrijf onvergetelijk!

Charly – Pathe Bioscopen 

Voor Pathe Bioscopen hebben we, in samenwerking met Kids Marketeers, Charly ontwikkeld. Charly is te zien tijdens kinderactiviteiten en zorgt voor extra beleving. Naas de mascotte is er ook een hele merchandising lijn zodat het karakter continue terug komt. 

Muis! – zwartewaterland

Voor Zwembad stichting Zwembaden zwartewaterland hebben we deze unieke mascotte ontwikkeld. Zowel het tekenwerk als de productie is door ons uitgevoerd. Deze mascotte is ontwikkeld in samwnwerking met Kids Marketeers. 

KIKKEr! – de meerkamp

Voor De Meerkamp in Amstelveen hebben we deze unieke kikker mascotte ontwikkeld. Zowel de productie van het kostuum als een mega surfboard met logobedrukking. 

binkie! – Frontrow

Voor FrontRow hebben we een van onze eigen aap mascotte een hele eigenstijl gegeven. De mascotte wordt ingezet voor marketingactiviteiten zoals de Arno Slot voetbaldagen. 

Klimmy! – Campking de klimberg

Zie hier klimmy de mascotte van Camping de Klimberg. In samenwerking met Kidsmarketeers hebben we deze mascotte ontwikkeld. 

Moes! – Nederlandse skivereniging 

Voor de Nederlandse skivereniging hebben we deze unieke mascotte ontwikkeld. In samenwerking met Kidsmarketeers hebben we de illustratie gemaakt.  De uitdaging zat hem in de schoenen, deze moeste geschikt zijn voor het lopen in de sneeuw, daarnaast moesten deze ook vervangen kunnen worden voor skischoenen. 

Besty! – onze kapel

Vanuit onze kapel ontvingen we een uitgewerkte illustratie. vanuit deze illustratie hebben we 2 unieke mascottes ontwikkeld. 

kinderfondsknuffel! 

Voor het Ronald McDonaldhuis in Rotterdam hebben we op basis van hun welbekende kinderfondsknuffel een levensgrote mascotte gemaakt. Leuk detail, we hebben de zelfde stof kunnen gebruiken als de knuffel wat zorgt voor een super zacht pak. 

En meer….! 

Zie hieronder nog meer unieke maatwerk mascottes waarvan we zowel het tekenwerk als de productie hebben verzorgd. 

WeCreativez WhatsApp Support
Hi! Wij staan klaar om je te helpen. Stel hier al je vragen.
? Hoe kunnen we je helpen?