Selecteer een pagina

Portfolio

Elke mascotte is uniek en wordt bij ons met aandacht en vakmanschap gemaakt. In ons portfolio tonen we een deel van reeds gemaakte mascottepakken ter inspiratie. Benieuwd naar meer informatie over projecten? We vertellen je er graag meer over. 

Pathe bioscopen 


In samenwerking met Kids Marketeers hebben we voor elke Pathe bioscoop in Nederland deze mooie Charlie mascotte mogen maken. Bij de productie van de mascotte is er gekozen voor een professioneel kostuum, lichtgewicht en met ventilatie.

 

Opdrachtgever:
Pathe bioscopen
In samenwerking met Kidsmarketeers

 

Spaarne Gasthuis


In samenwerking met Kids Marketeers hebben we deze unieke mascotte ontwikkeld voor Spaarne Gasthuis in Heemstede. Buddy is van idee tot illustratie door ons verzorgt. Bij de productie van de mascotte is er gekozen voor een professioneel kostuum, lichtgewicht en met ventilatie.

 

Opdrachtgever:
SpaarneGasthuis
In samenwerking met Kidsmarketeers

 

2twintig PR en haribo

“Jaaaa hij is tof!!!”


Soms moet het snel. Binnen 1 week hebben het snoepzakje van Haribo omgetoverd tot uniek kostuum. Van  3D ontwerp tot eindresultaat. De verhoudingen zijn exact gelijk evenals de opdruk van de verpakking.

Bekijk het 3D ontwerp hier.

 

Opdrachtgever:
2twintig PR voor HARIBO!
Op de foto: Kiki Duren

CAmping de zandhegge

Hierbij presenteren wij Heggie! De mascotte van camping de zandhegge in Emst. Deze unieke mascotte is samen ontwikkeld met Kids Marketeers. Naast de levering van de mascotte verzorgen we ook elk jaar het onderhoud zodat Heggie weer fris aan het seizoen begint. 

 

Opdrachtgever: 
Adoer camping de Zandhegge 
In samenwerking met Kidsmarketeers

 

panasonic Batteries

Een unieke mascotte gebaseerd op een Panasonic Evolta batterij. Om het product meer uitstraling te geven als mascotte hebben we in het ontwerp het pak voorzien van een vrolijk gezicht. De kleuren zijn volgens de PMS codes op textiel geprint een hoogwaardige manier die te vergelijken is met vlaggendoek waardoor de kleur lang mooi blijft. Ook is het pak voorzien van Ventilatie zodat de drager langer goed in kan lopen. Van ontwerp tot 3D ontwerp tot unieke mascotte is door ons verzorgt. 

Bekijk het 3D ontwerp hier.

 

Opdrachtgever:
Panasonic Batteries
Marketing Department – Panasonic Energy Europe NV

 

McDonalds

“Jaaaaaa wat zijn wij blij met HAPPY 🙂 Hij ziet er echt prachtig uit!”

Voor verschillende McDonalds locaties hebben we deze unieke Happy mascotte ontwikkeld. Happy is al jarenlang een herkenbaar karakter in de restaurants en we hebben gezorgd voor een leven grote vertaling in de vorm van een mascotte. De mond heeft een 3D effect door dat de tanden naar binnenlopen. Daarnaast is het pak lichtgewicht en goed draagbaar.

Bekijk het 3D ontwerp hier.

Opdrachtgevers:
McDonalds Zwolle, Heerde en Kampen.
McDonalds Den Haag, Rijswijk en Leidscedam-Voorburg.

 

PEC zwolle 

“wij zijn erg enthousiast over de nieuwe uitstraling van onze mascotte! Mascottepakken.com denkt goed mee in het hele proces.”

Onze eerste Eredivisie mascotte waar we super trots op zijn. Zwolfje moest meer vriendelijke uitstraling krijgen voor de Kidsclub. Van idee hebben we een unieke tekening gemaakt tot eindresultaat. Inmiddels zijn er twee kostuums die elkaar afwisselen. Ook verzorgen we samen met KidsMarketeers de Merchandising.

In 2019 is Zwolfje verkozen tot leukste mascotte van Nederland.
De Stentor – NK Mascotte

 

Opdrachtgever:
PEC Zwolle

Gemeente Beersel

Vanuit een bestaant karakter hebben we deze unieke maatwerk mascotte gemaakt. Het ontwerp was al door de gemeente Beersel verzorgt en werdt gebruikt in digitale uitingen. Nu het tijd was voor een echte mascotte is er gekozen voor een pak van topkwaliteit waar alle details zijn verwerkt en er veel aandacht is voor de drager zodat het pak goed inzetbaar is, ook op warme dagen. 

 

Opdrachtgever: 
Gemeente Beersel

fc twente Kidsclub

Hierbij presenteren we Rossie de mascotte van FC Twente kidsclub. De mascotte is gemaakt van hoge kwaliteit en voor de lange manen hebben we speciaal stof laten maken. Er is gekozen het pak ‘naakt’ te bestellen zodat de mascotte elk jaar in het juiste tenue kan lopen.  De mascotte is lichtgewicht en voorzien van ventilatie. 

 

Opdrachtgever:
FC Twente / Kidsclub
In samenwerking met Kids Marketeers

 

sunweb

 “Onze Sparky pakken waren een enorm succes deze zomer zowel bij jong als oud!”

Hier introduceren we Sparky de mascotte van Sunweb. Het was al een bestaand digitaal karakter die te zien was in diverse (online) commercials. We hebben gezorgd voor 5 sparky mascottes met stevige opbergtas. De tas is speciaal ontworpen zodat Sparky makkelijk mee kan in het vliegtuig. 

 

Opdrachtgever: 
Sunweb Group

Kraft Heinz

Voor Kraft Heinz hebben we deze twee herkenbare producten omgetoverd tot uniek promopak voor de opening van het nieuwe kantoor. De kostuums zijn exact in verhouding gemaakt evenals het etiket die exact gelijk is aan de verpakking zoals wij hem kennen. Doordat we textielprinting in eigenhuis kunnen verzorgen zijn de pakken snel geleverd.

 

Opdrachtgever: 
Kraft Heinz

We mochten nog veel meer mascottes maken. Bekijk hieronder een groot deel van onze overige projecten. 

WeCreativez WhatsApp Support
Hi! Wij staan klaar om je te helpen. Stel hier al je vragen.
? Hoe kunnen we je helpen?